U zoekt een betrouwbare aannemer voor de renovatie van uw pand, grote of kleine werken?
Zoek dan niet verder!
Bij C.D.RENOVATIONS, CREATIVE-DESIGN-RENOVATIONS krijgt u een volledige service aangeboden, van concept en tekeningen tot de uitvoering en afwerking. Wij bieden ook een project management service aan.

Omdat elk project en klant anders is, is de eerste ontmoeting bij u thuis om te overleggen over ideeën, wensen en budget. Achteraf krijgt u een gedetailleerde, heldere en eerlijke offerte.

Wij werken in Brussel en omgeving.

DIENSTEN

Ruimtes reorganiseren

Renovaties van meubels & klein houtwerk

Montageservice van flatpack meubelen

Creëren van nieuwe ruimtes

Renovatie van keuken/badkamer/zolder/kelder

Schilderwerk en detailafwerking

Pleisterwerk & plaatsen van gipsplaten & Mortex

Technische tekeningen

Project Management

Interieurarchitecte

Na mijn studies Interieur Architectuur in Brighton (VK), keerde ik terug naar Brussel om er gedurende 5 jaar in het gekende architectenbureau Jaspers-Eyers Architects te werken. En alhoewel ik de design en creatieve kant interessant vond, miste ik iets.

Creativiteit

Sinds jong heb ik aanleg om te creëren, te herstellen en te bouwen. Ik wilde meer met mijn handen werken, zelf projecten uitvoeren en meer contact hebben met de klanten.

Vrouwelijke aannemer

Bijgevolg heb ik gedurende 2 jaar een opleiding tot zelfstandige ondernemer gevolgd: afwerkingstechnieken van gebouwen (professioneel schilderen, bepleisteren, betegelen ...) en kleine schrijnwerkerij alvorens mijn eigen renovatiebedrijfje op te richten.

HOE WE WERKEN

C.D.RENOVATIONS komt voor een eerste kennismaking bij u langs om samen te kijken welke werken nodig zijn.
We luisteren naar uw wensen, bekijken de mogelijkheden en geven advies. We maken een gedetailleerde en volledige offerte.
Ook de kosten van eventuele onderaannemers die we inschakelen worden vermeld.
Wij staan in voor het volledige project van A tot Z!

staircase renovation

Testimonials

Un travail soigné, effectué de manière rapide et professionnelle; à recommander !

Erg tevreden met de prestaties van Catherine. Sympathiek, geduldig, efficiënt en ze zoekt altijd naar oplossing samen met jou.

Catherine est très efficace, sympa et ponctuelle. Je recommande ses services!

Ongelooflijk perfect! Zulke mensen bestaan ook nog! Gedienstig, voorkomend, doeltreffend, proper en efficient!  Goede stielvrouw die het werk volledig af maakt.  Zeker het aanbevelen waard.

Als je op zoek bent naar iemand die je huis, appartement, woonkamer of badkamer niet alleen perfect kan renoveren, maar tegelijk ook een echte gesprekspartner is omtrent de wijze waarop, dan ben je bij C.D.Renovations aan het juiste adres.  Wij zijn alvast bijzonder tevreden over zowel het geleverde werk als over de verhouding tussen prijs en kwaliteit.    

Miss Devriese is a responsible , well-motivated worker with good ideas and a perfectionist, creative mind. Nice to work with and very happy with the result

CONTACT

We would love to hear from you and see how we can help

Let's talk

+32 477 77 39 90

Waar?

We werken in Brussel en omgeving

Email us at
info@cdrenovations.be